valpkurs linköping

Valpkurs i linköping

Letar du efter en valpkurs i Linköping?

Ni hittar en spännande och omfattande valpkurs som ger din valp den bästa starten på livet. Denna kursplan fokuserar på positiv förstärkning, undervisning i grundläggande lydnadskommandon, socialisering med människor och andra hundar samt grunderna i potträning.

Alla erfarna tränare förstår att valpar behöver konsekvens, tålamod och kärlek under sina formativa år. Alla kurser är utformade för att ge dig det självförtroende och de färdigheter som behövs för att skapa ett livslångt band mellan dig och din valp. Du får lära dig att känna igen tecken på stress, främja önskvärda beteenden (och motverka oönskade) samt praktiska tips som att introducera nya leksaker på rätt sätt eller hantera tuggbara föremål i hemmet.

Valpkurser går både inomhus och utomhus, att variera miljön för valpen är bara positivt.

En valpkurs är det perfekta sättet att ge din valp den bästa starten. Med hjälp från de bästa hundinstruktörerna kommer du att kunna ge din nya pälsiga familjemedlem all den kärlek och träning de behöver för att bli ett lyckligt och välanpassat husdjur. Vill du anmäla dig till en valpkurs i Linköping så gör du det här.

 

Några saker man kan lära sig på en valpkurs i Linköping

– Tekniker för positiv förstärkning

– Grundläggande lydnadskommandon

– Socialisering med människor och andra hundar

– Grunderna i potträning

– Förstå tecken på stress hos din valp

– Främjande av önskvärt beteende

– Introducera nya leksaker på rätt sätt

– Hantering av tuggbara föremål i hemmet.

 

Total
0
Shares